Tags

, ,

  • Mutarea „Lupoaicei” în piaţa Sfântul Gheorghe, până acum cea mai spectaculoasă realizare din mandatul primarului Oprescu, e parte a unui program de amploare care constă în montarea în multe zone din Capitală a unor statui vii reprezentând câini vagabonzi.
  • După ce a vizitat viaductele din zona Basarab, primarul Romei a apreciat şi calitatea noilor ruine antice din Bucureşti.
  • Cazul şpăgii cerute la vamă celor de la ACDC este de fapt primul pas în impozitarea formaţiilor care concertează în ţara noastră. Pentru prevenirea evaziunii fiscale, măsura va fi aplicată în viitor la intrarea în ţară, deci fanii Metallica, Megadeth … etc. sunt atenţionaţi că respectivele trupe vor cânta „a capella”.
  • „Drumurile se strică din cauza circulaţiei şi a iernii”, a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Pentru evitarea acestor probleme, guvernul pregăteşte un proiect pentru intrarea României în hibernare. Totul va îngheţa, cu excepţia taxelor şi a miniştrilor deja criogenizaţi în posturi, iar în cursul acestei perioade va fi introdus şi impozitul pe fulgul de nea.
  • Surse apropiate preşedinţiei anunţă că dispariţia din ultimele zile a lui Emil Boc este motivată de lucrările de schimbare a bateriilor la telecomanda aflată la Palatul Cotroceni.
  • După analizarea ofertelor privind achiziţiile de automobile, Hidroelectrica Curtea de Argeş anunţă că a ales varianta optimă, cu care va lua startul în sezonul următor în Formula 1.
  • Potrivit unui sondaj, din ce în ce mai mulţi români acuză o stare de mahmureală după ultimele alegeri, la care „am fost, probabil, sub influenţa băuturilor alcoolice”.
  • Pentru evitarea confuziilor la următoarele remanieri, „Guvernul Boc n”, unde n tinde către infinit, ar putea beneficia de denumiri împrumutate din lumea parfumurilor – „Boc, aroma şomajului” (“L’aire de chomage … par Bocque”, cum scrie un cititor de la Adevărul ) – sau din cinematografia americană – „Boc contraatacă pensiile”.
  • Trustul Intact îl va invita pe premier la o ediţie aniversară a emisiunii „Gheorghe”. Toate decorurile vor fi reproduse exact, cu excepţia nivelului superior al studioului, care va fi înălţat cu câţiva metri.

* acest articol, scris de maestrul Adrian Georgescu, a fost publicat in “Adevarul” din 06.06.2010 si pe blogul lui Adrian.

Advertisements