Tags

,

Am aflat întâmplător de tragedia familiei Cucu Costică, din Strehaia, judeţul Mehedinţi, şi nu am linişte până ce nu alertez opinia publică în legătură cu această tragedie.

Faptele, sau cruda realitate: În jurul datei de 15 august 2009, cel ce a fost Cucu Costică, din Strehaia, se îndrepta spre apartamentul din Craiova al soţiei sale, Mihaela, ai cărei părinţi decedaseră împreună într-un groaznic accident de circulaţie. Era pe la orele 24,00 când, într-o intersecţie, l-a izbit un TIR iar în urma impactului a murit în două-trei zile la spital.

Cazul este binecunoscut de Poliţia din Craiova, respectiv Strehaia.

La circa două luni, prin luna octombrie 2009, tot în Craiova şi mergând din nou către acelaşi apartament al părinţilor ei, Mihaelsa soţia defunctului Costică Cucu, a fost omorâtă pe trecerea de pietoni de nişte nenorociţi care furaseră acea maşină.

Cazul este cunoscut de Poliţia Craiova.

Soţii Cucu aveau doi copii, între 3 şi 5 ani; în timp ce rudele şi cu vecinii din Strehaia se ocupau de cele obişnuite pentru înmormântarea bietei Mihaela, ambii copii au fost găsiţi morţi, cu spumă la gură, în urma otrăvirii lor de către bunica criminală, cu sodă caustică. Când şi-a făcut apariţia în casa zguduită de lacrimi şi fiind bănuită de toată lumea pentru otrăvirea celor doi copii, bunica a izbucnit într-un râs ca la circul de stat, când îşi face apariţia clovnul. A fost bănuită pentru că ea este o femeie care i-a promis fiului său că-l va distruge dacă nu se lasă condus de ea în viaţă. Dar şi pentru că, în urmă cu circa un an de zile încercase să-i otrăvească pe cei doi copii cu nişte pastile roşii, pe care i-a obligat să le înghită într-o seară. Cazul a făcut obiectul unei anchete la Poliţia Strehaia, fără o finalizare.

Aceasta fiind îngrozitoarea realitate, toată lumea era convinsă că este o chestiune de zile până ce va fi arestată. Chiar şi ea aştepta acest lucru de la o zi la alta. Ca să aflu recent că, prin luna ianuarie a.c. şi-a făcut bagajele şi a plecat în Italia, unde se ştie precis că practică prostituţia. Deci nici măcar interdicţia de a părăsi ţara nu a fost dată, ceea ce denotă, aşa cum se obişnuieşte la Parchetele din Mehedinţi (circa 90% din plângeri fiind soluţionate cu NUP). Rezultă că cei doi îngeri otrăviţi erau programaţi să moară, şi nu are nimeni a răspunde în condiţiile în care părinţii şi bunicii murind în groaznice accidente şi astfel n-are cine să mai ceară înfăptuirea unei dreptăţi.

Mă aştept să mobilizaţi opinia publică şi să fie tras la răspundere procurorul de caz care doarme linştit fără să-i pese de viaţa celor doi îngeri otrăviţi de o bunică criminală.

Nu mai comentez, de furie şi dezamăgire. Repet, am aflat întâmplător de această tragedie şi nu pot să dorm noaptea până nu fac cunoscut ceea ce am semnalat mai sus.

Somn uşor, vise plăcute, domnule procuror care ai închis dosarul crimei odioase comise de bunica criminală. Am fost informat că bunica criminală era absolut convinsă că va fi arestată, dar văzând bunăvoinţa procurorului de caz şi-a făcut valiza, nu înainte de a profera grave jigniri la adresa poliţiştilor şi procurorului de caz pentru amabilitatea lor.

Aşa să v-ajute Dumnezeu!

Un insomniac

Advertisements