Tags

, , ,

Am  fost la Beijing, în 2008, în Satul Olimpic, simplu ziarist acrediat, un pârlit, un ăla. Noaptea, desigur, nu ne lăsau să intrăm, ştiau organizatorii ce ştiau, căci Jocurile Olimpice din China au marcat un numă enorm de prezervative oferite sportivilor: 100.000! Da, 100.000 de prezervative! Şi nefiind fabricate în China, ceea ce le-a conferit o şansă nesperată şi atleţilor de culoare, sportivii chiar le-au folosit! Chiar şi aşa, ediţia cu cel mai mare număr de prezervative rulate rămâne Atena 2004 (130.000 de bucăţi!). În altă ordine de idei, probabil că ştiţi şi ce nume a purtat stadionul futurist care a inaugurat ediţia din 2008: “Cuibul de Pasăre”! Londra 2012, şi pe fondul climei care predispune, anunţă însă depăşirea tuturor recordurilor! Totuşi: de ce este locul de cazare al sportivilor un cuibuşor de nebunii? FHM a identificat zece posibile motive. Iată-le!

  1. Fiindcă satul Olimpic este populat de atleţi cu trupuri impecabile, bărbaţi şi femei. Ce aţi vrea să facă aceştia? Cum să nu?
  2. Fiindcă vin acolo din toată lumea, şi unde mai poate un tirist sud-coreean să invite la o cafea o trăgătoare cu arcul din Somalia?
  3. Fiindcă din delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Beijing a făcut parte însuşi halterofilul Toni Buci.
  4. Fiindcă, har Cerului!, Sumo nu a fost până acum sport olimpic!
  5. Fiindcă la Jocurile Olimpice participă inclusiv baschetbalişti de culoare care iau întăritoare de efort.
  6. Fiiindcă un grup de aruncătoare a ciocanului din zona Asiei de Sud-Est a stabilit că maratoniştii din Kenya au ceva al lor care le conferă un farmec aparte.
  7. Fiindcă ăi mai activi sexual sunt înotători: cercetătorii britanici au descoperit recent că lor le place în ape tulburi.
  8. Fiindcă participă şi delegaţia Republicii Moldova.
  9. Fiindcă, aşa cum a anunţat, pe prima pagină, ziarul “Evenimentul zilei”, încă din anul 1996, “Canotoarele fac sex oral la greu!”.
  10. Fiindcă sexul, aşa cum ştiu toate femeile din lume, duce la iubire. Începând cu Sydney 2000, australianca Alyson Annan şi olandeza Carole Thate, ambele jucătoare de hochei pe iarbă, formează un cuplu. Joacă ele hochei pe iarbă şi sunt fericite.

FHM, iulie- august 2012

Advertisements